Onze diensten

Uw Duitse handelspartner

U zoekt een Duitse handelspartner? INDIPA heeft er een gevonden!

Een product of dienst over de grens aanbieden kan op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is het vinden van een betrouwbare handelspartner. Een handelspartner die niet alleen vloeiend Duits spreekt, maar ook perfecte kennis heeft van de Duitse markt, en uw product of dienst met enthousiasme en overtuiging tot een groot succes weet te brengen op de Duitse markt.

Zoekt u een Duitse handelspartner?

Een handelspartner kan een distributeur of ook een groothandelaar zijn. Maar hoe vindt u deze partner, die u kan helpen uw export naar Duitsland?

INDIPA heeft een Duitse handelspartner gevonden!

Dankzij de grote diversiteit van onze klanten, onze jarenlange ervaring en onze adviesdiensten voor Mercuri International, beschikt INDIPA over een uitgebreid professioneel netwerk, waardoor wij toegang hebben tot een groot aantal bedrijfs- en brancheorganisaties.

Op basis van uw doelstellingen en selectiecriteria (bijv. geografische voorkeuren, bedrijfsgrootte of type sector) zullen wij zo snel mogelijk een eerste “long list” van mogelijke handelspartners zoeken en voorstellen. Op basis van uw feedback worden de criteria opnieuw gedefinieerd, zodat we een tweede, meer beknopte lijst, de “shortlist”, kunnen opstellen van de meest interessante handelspartners, met wie we vervolgens contact zullen opnemen.


© INDIPA Unternehmensservice GmbH