Contact Info    

Düsseldorf, hoofdstad van de start-ups

Noordrijn-Westfalen, de nieuwe start-up kampioen

Noordrijn-Westfalen is een echte incubator voor innovatieve en veelbelovende bedrijven. Bijna een op de vijf start-ups heeft er haar hoofdkantoor. Dit betekent dat 19 procent van alle Duitse starters in NRW gevestigd is, waarvan meer dan de helft in het Rijn-Ruhrgebied. Daarmee is Berlijn voor het eerst gepasseerd (15,8%). Dit zijn de resultaten van een studie gepubliceerd door KPMG en de Duitse Start-Up Federatie. Heeft u besloten zich in Duitsland te vestigen? Düsseldorf, de hoofdstad van de meest dichtbevolkte en dynamische staat, biedt u vele mogelijkheden.

Wat maakt Noordrijn-Westfalen en Düsseldorf in het bijzonder zo interessant? De centrale ligging, de optimale transportinfrastructuur, de demografische en economische dichtheid en dus de ideale toegang voor klanten in zowel B2C als B2B.

Düsseldorf, de ideale plaats om in Duitsland te vestigen!

Düsseldorf biedt een perfecte combinatie van traditie en moderniteit, economische dynamiek en vrijetijdsbesteding, hoogwaardige infrastructuur en respect voor het milieu.

Heeft u een project op te zetten in Duitsland? Neem contact met ons op om het te bespreken. Wij ondersteunen u bij het zoeken naar partners voor de implementatie van uw project tot en met het beheer van uw klantendienst.