Contact Info    

Düsseldorf, net over de grens   arrow

Düsseldorf net over de grens

Het centrum van economische bedrijvigheid

Ons kantoor bevindt zich in Alt-Heerdt, Düsseldorf. Onze locatie heeft als voordeel dat deze zich net over de Nederlands-Duitse grens bevindt en voor zowel u, als ook voor uw klanten en zakenrelaties uit heel Duitsland goed te bereiken is.

Düsseldorf, hoofdstad van Noordrijn-Westfalen, is het centrum van economische bedrijvigheid en daardoor voor veel ondernemers een aantrekkelijke stad. Düsseldorf behoort tot de vijf belangrijkste internationaal economische kerngebieden van Duitsland en neemt bij de groeiprognoses voor Duitse steden de eerste plaats in. Deze plaats heeft de stad vooral te danken aan de centrale ligging, de nabijheid van de op drie na grootste luchthaven in Duitsland, de ligging aan de Rijn waardoor Düsseldorf ook via de waterwegen goed verbonden is en de Düsseldorfer beurs met 25 wereldwijd belangrijke beurzen.

Düsseldorf is een belangrijke standplaats voor veel industriële ondernemingen, accountants- en advocatenkantoren, banken, voor veel telecommunicatie- en energiebedrijven en voor de mode- en reclamewereld.

Bovendien heeft Düsseldorf voor ú als praktisch voordeel dat de stad tevens standplaats is voor de Duits Nederlandse Handelskamer en het Nederlands Consulaat-Generaal.

Kortom, INDIPA biedt u uw ideale kantooradres in Duitsland, net over de grens!