Contact Info    

Marktintroductieadvies Duitsland   arrow

Uw eerste stap naar de Duitse markt moet goed worden overwogen en vooral goed worden voorbereid. Profiteer van onze beproefde aanpak en onze ervaring met meer dan 100 bedrijven die wij naar de Duitse markt hebben begeleid!

Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat we uw bestaande kennis, uw capaciteiten en uw tijdsplanning volledig in onze werkwijze integreren. Dit leidt niet alleen tot een zeer efficiënte aanpak, maar zo wordt ook uw onafhankelijke bewerking van de Duitse markt zo goed mogelijk gezamenlijk voorbereid.

Uw doelstellingen, plannen en capaciteiten en de door u gestelde randvoorwaarden vormen het uitgangspunt voor en de basis van onze samenwerking.

Projecten met INDIPA worden gekenmerkt door een hoge efficiëntie. Dit bereiken we door gebruik te maken van verschillende templates en analyserasters. Dankzij ons solide netwerk van banken, belastingadviseurs, advocaten, notarissen en andere specialisten hebben we voor alle gerelateerde vragen een oplossing.

In onze meer dan 20 jaar ervaring als managementconsultant hebben we een groot aantal bedrijven, van kleine tot DAX-ondernemingen, ten aanzien van hun Duitse sales-gerelateerde zaken met veel succes geadviseerd.

Of de verkoop nu online plaatsvindt, bijvoorbeeld d.m.v. een eigen webshop of via Amazon, of via distributeurs, groot- en vakhandelaren of ons eigen sales-team (lees meer onder: Uw Duitse klantenservice uitbesteden) – wij hebben uitgebreide kennis van en ervaring in alle mogelijke verkoopkanalen.

De Duitse markt is voor veel bedrijven bijzonder aantrekkelijk (omvang, stabiliteit, veiligheid), maar ook bijzonder moeilijk te veroveren (zeer loyale, weinig innovatieve, zeer veeleisende klanten in termen van kwaliteit en prijs, enorme concurrentiedruk door de grote aantrekkingskracht van de markt en de centrale ligging in het midden van Europa). We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij uw markttoetreding in Duitsland!