Contact Info    

Waarom INDIPA?   arrow

INDIPA, uw partner op de Duitse markt!

U wilt een GmbH oprichten, of misschien alleen een Duits kantooradres hebben. Of u wilt de klantenservice voor uw Duitse klanten uitbesteden. Voor al deze diensten kunt u bij INDIPA terecht. En als kritische ondernemer zult u zich de vraag stellen “waarom INDIPA?”. Deze vraag laat zich kort, maar krachtig als volgt beantwoorden.

INDIPA biedt:

Kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop. De gewenste kwaliteit bereiken we door duidelijke afstemming en overleg met onze opdrachtgever. Wij definiëren alle competenties en prestaties en werken indien nodig werkprocessen, telefoonscripten, functieomschrijvingen of handboeken uit. En dat met jarenlange expertise, professionaliteit en volledige inzet. Wij rechtvaardigen het vertrouwen van onze klanten om hun Duitse klanten te mogen bedienen met de hoogste kwaliteit.

INDIPA is een aanbevolen partner van de Nederlands-Duitse Handelskamer in den Haag: http://www.dnhk.org/

Betrokkenheid. Als Innovatieve Dienstverlenings-Partner ziet INDIPA zich als actief onderdeel van de klant. Wij handelen derhalve steeds in interesse en voordeel van onze klant.

Efficiëntie. Alle diensten worden uit één hand geleverd. Zo wordt onze klant niet belast met de coördinatie van uiteenlopende (juridische, fiscale, praktische) vraagstukken. INDIPA neemt alles uit handen en is steeds aanspreekpunt. Makkelijk en overzichtelijk voor de klant.

Snelheid. Wij stellen alles in staat om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Zo verplichten wij ons in de Service Level Agreements met onze klanten om alle aanvragen van hun Duitse klanten binnen 24 uur te beantwoorden.