Contact Info    

Duitse handelspartner   arrow

U zoekt een Duitse handelspartner?

Een product of dienst over de grens aanbieden, kan op veel verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is om een betrouwbare handelspartner te vinden. Een handelspartner die niet alleen perfecte kennis heeft van de Duitse markt, duitstalig is en uw producten en diensten in onberispelijk Duits kan presenteren, maar bovendien uw product of dienst met hetzelfde enthousiasme en dezelfde overtuiging als uzelf op de Duitse markt tot een succes maakt.

Een handelspartner kan bijvoorbeeld een distributeur of groothandelaar zijn. Maar hoe vindt u deze partner die u kan helpen uw export naar Duitsland te ontwikkelen?

INDIPA heeft een Duitse handelspartner gevonden!

Dankzij de grote diversiteit van onze klanten, onze jarenlange ervaring en onze adviesverleningsdiensten voor Mercuri International, beschikt INDIPA over een uitgebreid netwerk. Hierdoor hebben we toegang tot zeer uiteenlopende bedrijfsverenigingen en brancheorganisaties.

Op basis van uw doelstellingen en selectiecriteria (denk aan geografische voorkeuren, ondernemingsgrootte, of type branche) gaan we op zoek en stellen wij u zo snel mogelijk een eerste “longlist” van mogelijke handelspartners voor. Naar aanleiding van uw feedback volgt een verfijning van de criteria, op grond waarvan wij in staat zijn om een tweede, meer beknopte lijst, de “shortlist”, van de meest interessante handelspartners op te stellen, met wie wij, indien gewenst, de eerste contacten leggen.

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op! Wij bellen u zo snel mogelijk terug!