Contact Info    

Een startklaar Duits bedrijf   arrow

Een startklaar Duits bedrijf

Als de stap naar Duitsland snel en gemakkelijk moet gaan, dan hebben wij de oplossing! Wij bieden u een GmbH op maat aan, geheel ingericht naar uw wensen, welke startklaar is op elk door u genoemde wensdatum.

Direct startklaar

Het oprichten van een Duitse GmbH kan relatief snel gaan. Echter, daarmee bent u er nog niet. Er staat nog een hoop te gebeuren alvorens uw GmbH daadwerkelijk operationeel is. Zo zal er bijvoorbeeld gezocht moeten worden naar geschikt personeel, dat vervolgens alle voorbereidingen dient te treffen om tot een operationeel bedrijf te komen. In de regel gaan er maanden overheen voordat er een kantoorruimte is gevonden en ingericht, het personeel is ingewerkt, de eerste potentiële klanten zijn gecontacteert en eerste afspraken zijn gemaakt. Parallel zal er gewerkt moeten worden aan het marketingmateriaal en dient er een website tot stand te komen. Deze voorbereidingsfase kost niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.

    Veel efficiënter en voordeliger is het om in een startklaar bedrijf te stappen. Wij maken voor u de eerste aanloop en u neemt het stokje over op het moment dat uw Duitse bedrijf operationeel wordt. U hoeft ons alleen maar te zeggen wanneer de eerste medewerker actief moet zijn en wij bereiden alles voor om op die datum daadwerkelijk van start te kunnen gaan. En dat tegen geringe kosten.
    In samenspraak met onze klant, zorgen wij voor het volgende:
  • de oplevering van alle originele oprichtingsbescheiden, incl. notariële akte van oprichting, uittreksel uit het handelsregister, de statuten, lijst van aandeelhouders, betalingsbewijs van eigen kapitaal, openingsbalans, etc.
  • een Duits kantooradres en telefoonnummer
  • het analyseren (en het zoeken en contacteren) van geschikte Duitse handelspartners (distributeurs, vertegenwoordigers)
  • een selectie van beoogde klanten en het plannen van eerste gesprekken
  • het zoeken (en het aannemen en inwerken) van personeel
  • de marketing, zoals bijvoorbeeld het ontwerpen en laten drukken van briefpapier, visitekaartjes, brochures en het ontwerpen en online brengen van een website met het optimaliseren van de Google Adwords campagne.

Voorafgaand aan de oprichting maken wij ook graag verschillende marktanalyses, zoals het in kaart brengen van mogelijke concurrentie en potentiële klanten.

Uw voordeel

Veel sneller, voordeliger en gemakkelijker dan het laten oprichten van een GmbH op maat, kan een eerste stap op de Duitse markt niet gaan.

U heeft geen papieren rompslomp, geen lange wegen naar verschillende Duitse instanties voor registratie en oprichting, geen tijdrovende zoektocht naar goed personeel en ook geen misverstanden als gevolg van de taal.

U hoeft ons alleen maar uw wensen bekend te maken en te laten weten wanneer u in Duitsland wil starten en wat uw doelstellingen op de Duitse markt zijn. Wij bereiden vervolgens alles voor, zodat uw werknemers op afgesproken startdatum direkt 100% productief kunnen zijn.

Interesse?

Neem dan graag hier contact met ons op!