Contact Info    

In Duitsland vestigen   arrow

Duitse contactgegevens

U wilt zich graag in Duitsland vestigen om ook de Duitse klanten te kunnen bedienen? Daartoe hoeft u nog geen Duits bedrijf op te richten. Belangrijker is een goede bereikbaarheid voor uw Duitse klanten. Met een Duits telefoonnummer en kantooradres zullen Duitse klanten uw bedrijf niet alleen sneller weten te vinden, maar door het Duitse imago dat daardoor ontstaat bovendien gemakkelijker contacteren. Immers, bekend is dat Duitsers nu eenmaal graag met Duitsers zaken doen.

INDIPA kan u op zeer korte termijn en voordelig van een Duits telefoonnummer en een kantooradres in Düsseldorf voorzien.

Duits telefoonnummer

Vraagt u bij ons een Duits telefoonnummer aan, dan bezorgen wij u een telefoonnummer met het netnummer van Düsseldorf (0211). De op dat nummer binnenkomende gesprekken kunnen ofwel direct met uw bedrijf in Nederland worden doorverbonden, ofwel door ons in uw naam en uiteraard in het Duits worden beantwoord. Bovendien bieden we de mogelijkheid om buiten kantoortijden een antwoordapparaat in te schakelen, met een Duitse boodschap in uw naam. De ingesproken berichten worden vervolgens per e-mail aan u doorgestuurd.

Kantooradres in Düsseldorf

Onder deze dienst kunt u niet alleen van ons verwachten dat de voor uw bedrijf binnengekomen poststukken naar uw kantoor in Nederland worden gestuurd, maar tevens heeft u de mogelijkheid om uw klanten en zakenrelaties in onze vergaderruimte in Düsseldorf te ontvangen. Onze locatie heeft als voordeel dat deze zich net over de Nederlands-Duitse grens bevindt en voor zowel u, als ook voor uw klanten en zakenrelaties uit heel Duitsland goed te bereiken is.

Düsseldorf, de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen, is het centrum van economische bedrijvigheid en daardoor voor veel ondernemers een aantrekkelijke stad. Bovendien vindt u in Düsseldorf de Nederlands-Duitse Handelskamer en het Nederlands Consulaat-Generaal.

Kortom, INDIPA biedt u de perfecte locatie voor uw Duitse kantoor!

Interesse?

Neem dan graag hier contact met ons op!