Contact Info    

Uw Duitse klantenservice uitbesteden   arrow

zakendoen met Duitsland

Zakendoen met Duitsland

Zakendoen met Duitsland betekent zakendoen met Duitse klanten. Belangrijk is het om deze klanten professioneel, adequaat en natuurlijk in het Duits te bedienen. In plaats van het volledig inrichten van een kantoor en het aanstellen van Duits personeel kan het eenvoudiger, goedkoper én sneller zijn uw Duitse klantenservice aan INDIPA uit handen te geven.

Uw klantenservice uitbesteden

Uw Duits hoeft niet perfect te zijn om uw Duitse klanten professioneel te kunnen bedienen. Wij nemen graag uw Duitse klantenservice van u over!

Wij voeren telefoongesprekken met uw klanten, beantwoorden vragen, stellen offertes op en houden uw klanten tevreden. En dat steeds in úw naam en geheel conform úw bedrijfsvoering. Voorafgaand worden wij uiteraard door u geschoold en verdiepen wij ons in uw product of dienst, zodat wij voldoende kennis hebben om uw Duitse klanten optimaal te kunnen bedienen.

Als “Duitse vestiging” beschikken wij bij vele van onze opdrachtgevers over een directe online toegang op het betreffende computersysteem, voor het efficiënt en op gelijke wijze kunnen uitvoeren van de door ons verkregen opdrachten.

Professionele customer service

Wij werken professioneel, geëngageerd en voeren de opdrachten zo uit als ware het bedrijf van onze klant ons eigen bedrijf. Bijgevolg hebben wij met enkele van onze klanten een vergoedingsregeling waarbij de beloning is gerelateerd aan het door ons behaalde succes.

Uw voordeel

Indien u de klantenservice speciaal gericht op uw Duitse klanten aan INDIPA uitbesteedt, levert u dat de volgende voordelen op:

1. Kostenbesparing: gebleken is, dat het voor onze klanten voordeliger is om hun klantenservice aan INDIPA uit te besteden dan het huren en volledig inrichten van een kantoor en het in dienst nemen van personeel.

2. Snel startklaar: na een doeltreffende kennismaking en met onze kennisvoorsprong ten aanzien van de Duitse marktomstandigheden kunnen wij direct van start gaan. Daarnaast profiteert u ook van de bestaande INDIPA-infrastructuur (zie ook onder “Onze partners“).

3. Commercieel succes: commerciële activiteiten bieden wij gerelateerd aan het succes aan. Zodanig profiteren niet alleen wij, maar ook onze klanten van onze commerciële kwaliteiten!

INDIPA heeft veel ervaring met het overnemen van de Duitse klantenservice en heeft haar klanten daarmee een stevige plaats op de Duitse markt gegeven!

Interesse?

Neem dan graag hier contact met ons op.