Contact Info    

Uw bedrijf in Duitsland vestigen   arrow

Met uw bedrijf zichtbaar worden in Duitsland

De zaken lopen goed in Nederland. Waarom dan ook niet eens over de grens proberen? Om uw Nederlandse onderneming ook in Duitsland goed zichtbaar te maken, is het niet noodzakelijk om een Duitse onderneming op te richten, of een kantoor in Duitsland in te richten. Belangrijk is de Duitse klant ertoe te bewegen contact met u op te nemen. Daarbij helpt het natuurlijk om onder Duitse contactgegevens bereikbaar te zijn.

Duitse contactgegevens

Om goed zichtbaar te zijn en gemakkelijk gevonden te worden is het ten eerste zinvol om de website van uw Nederlandse onderneming aan de Duitse markt aan te passen (vertaling van de website in het “Hoch-Deutsch”, Duitse domain, …). Daarbij mogen een Duits telefoonnummer en een adres in Duitsland niet ontbreken.

Vertegenwoordigd in Düsseldorf

Een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid wordt mede bepaald door de stad, en daarmee het netnummer, waaronder een onderneming zich presenteert. Nu Düsseldorf in vele opzichten, maar vooral zakelijk, een zeer aantrekkelijke stad is, zijn wij verheugd u snel en voordelig van een Duits telefoonnummer met het netnummer van Düsseldorf en een kantooradres in Düsseldorf te kunnen voorzien.

Goed om te weten: met enkel een vertegenwoordiging in Duitsland, ontstaan nog geen Duitse belastingverplichtingen.

Mocht u toch denken aan het oprichten van een GmbH, dan kunnen wij u tevens een adres in Düsseldorf voor de maatschappelijke zetel van uw Duitse onderneming aanbieden.

Kijk voor de voordelen van Düsseldorf onder: Düsseldorf, net over de grens.

Duits telefoonnummer

Een Duits telefoonnummer overtuigt de Duitse bezoeker van uw website contact met u op te nemen. Immers, dit geeft de potentiële klant de indruk dat hij zich in het Duits verstaanbaar kan maken. Daarmee wordt een mogelijke eerste twijfel, namelijk of de Nederlander aan de andere kant van de lijn hem wel gaat begrijpen, weggenomen. Kortom, het is absoluut zinvol om een Duits telefoonnummer te hebben.

INDIPA voorziet u graag van een Duits telefoonnummer met het netnummer van Düsseldorf (0211). De op dat nummer binnenkomende gesprekken kunnen ofwel direct met uw bedrijf in Nederland worden doorverbonden, ofwel door ons in naam van uw onderneming en uiteraard in het Duits worden beantwoord (lees meer onder “Uw Duitse klantenservice uitbesteden“). Bovendien bieden we de mogelijkheid om buiten kantoortijden een antwoordapparaat in te schakelen, met een Duitse boodschap in naam van uw Nederlandse onderneming. De ingesproken berichten worden vervolgens per e-mail aan u doorgestuurd.

Kantooradres in Düsseldorf

Onder deze dienst kunt u niet alleen van ons verwachten dat de voor uw onderneming binnengekomen poststukken naar uw kantoor in Nederland worden gestuurd, maar tevens heeft u de mogelijkheid om uw klanten en zakenrelaties in onze vergaderruimte in Düsseldorf te ontvangen. Onze locatie heeft als voordeel dat deze zich net over de Nederlands-Duitse grens bevindt en voor zowel u, als ook voor uw klanten en zakenrelaties uit heel Duitsland goed te bereiken is.

Düsseldorf, de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen, is het centrum van economische bedrijvigheid en daardoor voor veel ondernemers een aantrekkelijke stad. Bovendien vindt u in Düsseldorf de Nederlands-Duitse Handelskamer en het Nederlands Consulaat-Generaal.

Kortom, INDIPA biedt u de perfecte locatie voor uw Duitse kantoor!

Interesse?

Neem dan graag hier contact met ons op!