Contact Info    

Uw key account management uitbesteden   arrow

Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van key account management

Uw belangrijkste Duitse klanten hebben professionele, persoonlijke en Duitstalige ondersteuning nodig? En u wil deze belangrijkste klanten op lange termijn behouden en hun potentieel ten volle benutten? Maak dan gebruik van onze jarenlange ervaring in key account management en vergroot uw verkoopsucces in Duitsland!

In samenwerking met u ontwikkelen wij klantstrategieën en plan van aanpak. Wij vertalen uw produchtspecificaties en projecten voor strategische Duitse klanten, rekening houdend met de Duitse gewoonten en gebruikmakend van de “best practice”.

Samen succesvol!

Ons dienstenpakket begint met de analyse en omvat de beoordeling van het potentieel, het leggen van contacten met belangrijke belanghebbenden, het onderhouden van contacten, ondersteuning op lange termijn, persoonlijke afspraken ter plaatse, deelname aan handelsbeurzen en zelfs het geven van opleidingen.

Als verkoopexperts met jarenlange ervaring, vertegenwoordigen wij uw bedrijf op het allerhoogste niveau. Wij identificeren extra capaciteiten, stabiliseren de klantenrelatie en breiden deze met succes en op lange termijn uit. Bovendien nemen wij de interne coördinatie over. Dit alles in naam van uw bedrijf en in nauwe samenwerking met u. U hebt een constant overzicht van uw persoonlijke marketingactiviteiten in Duitsland – van verkooppotentieel tot kosten. Wij maken graag afspraken over een variabel beloningsmodel, zodat we samen kunnen profiteren van uw verkoopsucces!