Skip to main content
Onze diensten

Een GmbH oprichten

INDIPA heeft al meer dan 100 bedrijfsoprichtingen in Duitsland begeleid. En dat steeds met groot succes!

GmbH oprichten

Snelle oprichting van een Duits bedrijf

Samen met INDIPA is uw Duitse bedrijf zó opgericht. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons solide en professionele netwerk van partners, profiteren we van enkele shortcuts, waardoor wij uw bedrijf binnen enkele weken volledig geregistreerd hebben.

Op basis van uw individuele situatie, bekijken we aandachtig wat u nodig heeft en ondersteunen wij u vervolgens tijdens het volledige oprichtingsproces!

Een GmbH oprichten – INDIPA ondersteunt u gedurende het gehele proces

Zodra INDIPA u begeleidt bij de oprichting van uw GmbH, blijft alle moeite en blijven alle inspanningen voor u beperkt. Natuurlijk vragen wij u vooral in het begin om noodzakelijke informatie, en begeleiden u nauwgezet en geduldig door deze voorbereidingsfase.

Ook gedurende de rest van het oprichtingsproces, kunt u rekenen op onze professionele en betrouwbare begeleiding. Wij bereiden in alle openheid en in nauwe samenwerking met u al het nodige voor, zodat u te allen tijde volledig op de hoogte bent.

Wij zijn trots op ons betrouwbare en snel (re-)agerende netwerk van zeer professionele partners (waaronder advocaten, belastingadviseurs, vertalers), die het proces ondersteunen waar nodig, zonder extra inspanning voor u. Door deze solide samenwerking, kunnen we efficiënt werken en profiteren van enkele korte wegen. Dientengevolge hebben we in de meeste gevallen minder dan twee weken nodig tot het moment dat de oprichtingsakte wordt ondertekend.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we op de meeste van uw vragen al een antwoord. Voor de andere zullen we er een vinden!

Oprichtingskosten onder controle

Welke kosten komen er bij een GmbH-oprichting kijken? INDIPA verschaft u voorafgaand een overzicht van de oprichtingskosten en verzekert u deze kostenberaming niet te zullen overschrijden. Naast de oprichtingskosten moet ook rekening worden gehouden met de lopende administratieve kosten, zoals kosten voor de boekhouding, regelmatige BTW-aangiften, het indienen van de jaarrekening en huur. Ook van deze kosten kunnen wij u een betrouwbaar overzicht verschaffen.

Maatschappelijk zetel van de GmbH

Als bedrijfszetel van uw Duitse GmbH kunnen wij u ons kantooradres in Düsseldorf aanbieden. Alle aan uw GmbH gerichte post, sturen wij op regelmatige basis aan u door.

Niet alleen kunt u ons kantooradres als maatschappelijk zetel voor uw GmbH gebruiken, u kunt ons kantoor ook voor werk- en vergaderdoeleinden gebruiken.

Idealiter is uw GmbH ook bereikbaar onder een Duits telefoonnummer. Wij stellen u graag een Duits telefoonnummer met netnummer “0211” voor Düsseldorf ter beschikking. Meer informatie over deze service vindt u onder “Virtueel kantooradres in Duitsland”.

Opzet duidelijk. Maar u hebt een partner in Duitsland nodig?

U bent de expert voor uw producten/diensten en u weet hoe u de Duitse markt moet bedienen. U weet zeker dat u zult slagen. U moet er alleen voor zorgen dat u uw Duitse bedrijf op de juiste manier leidt en dat u in contact komt met (voldoende) potentiële klanten? Laten we praten over een ondernemend partnerschap waarbij INDIPA de administratieve rompslomp uit handen neemt (“Administratieve ondersteuning”) of bijvoorbeeld aandeelhouder is van uw Duitse bedrijf en zowel het administratieve als ook het commerciële gedeelte van uw Duitse bedrijf overneemt!

Hoe ziet een oprichtingsproces eruit?

Als u meer wilt weten over de verschillende stappen van een oprichtingsproces, lees dan hier verder.

Wat maakt de diensten van INDIPA zo uniek?

Wij zijn consultants én operators. Steeds richten we ons op het succes van onze klanten. Gezamenlijk ontwikkelen we de optimale en efficiënte bewerking van de Duitse markt en voeren deze consequent uit. De regelmatige uitwisseling met onze klanten over strategische en operationele kwesties, onze flexibiliteit en “hands-on mentaliteit” maken ons uniek.