Skip to main content
Onze diensten

Uw Duitse vertegenwoordiger

U bent op zoek naar een professionele en betrouwbare vertegenwoordiger in Duitsland? INDIPA heeft er een!

Een Duitse vertegenwoordiger kan dé oplossing zijn.

Een product of dienst over de grens aanbieden kan op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is het vinden van een passende en betrouwbare vertegenwoordiger. Een vertegenwoordiger die niet alleen vloeiend Duits spreekt, maar ook perfecte kennis heeft van de Duitse markt, en uw product of dienst professioneel en metovertuiging tot een groot succes weet te brengen op de Duitse markt.

Zoekt u een Duitse vertegenwoordiger?

Een vertegenwoordiger kan een distributeur of ook een groothandelaar zijn. Maar hoe vindt u deze geschikte vertegenwoordiger, die u kan helpen uw export naar Duitsland te vergroten?

INDIPA heeft een Duitse vertegenwoordiger gevonden!

Dankzij de grote diversiteit van onze klanten, onze jarenlange ervaring en onze adviesdiensten voor Mercuri International, beschikt INDIPA over een uitgebreid professioneel netwerk, waardoor wij toegang hebben tot een groot aantal bedrijfs- en brancheorganisaties.

Op basis van uw doelstellingen en selectiecriteria (bijv. geografische voorkeuren, bedrijfsgrootte of type sector) zullen wij zo snel mogelijk een eerste “long list” van mogelijke Duitse vertegenwoordigers zoeken en voorstellen. Op basis van uw feedback worden de criteria opnieuw gedefinieerd, zodat we een tweede, meer beknopte lijst, de “short list”, kunnen opstellen van de meest interessante vertegenwoordigers, met wie we vervolgens contact zullen opnemen.

Wat maakt de diensten van INDIPA zo uniek?

Wij zijn consultants én operators. Steeds richten we ons op het succes van onze klanten. Gezamenlijk ontwikkelen we de optimale en efficiënte bewerking van de Duitse markt en voeren deze consequent uit. De regelmatige uitwisseling met onze klanten over strategische en operationele kwesties, onze flexibiliteit en “hands-on mentaliteit” maken ons uniek.