Onze diensten

Virtueel kantooradres in Duitsland

Wilt u gemakkelijk bereikbaar zijn voor uw Duitse klanten? Wij hebben een virtueel kantoor in Duitsland voor u.

De zaken lopen goed in Nederland. Waarom dan niet hetzelfde over de grens proberen? Om uw Nederlandse onderneming in Duitsland goed zichtbaar te maken, is het niet noodzakelijk om een Duits bedrijf op te richten of een kantoor in Duitsland in te richten. Belangrijk is de Duitse klant ertoe te bewegen contact met u op te nemen. Met een Duits telefoonnummer en kantooradres zal de klant zich niet meer geremd voelen!

Goed bereikbaar voor Duitse klanten

Wij, INDIPA, fungeren als een professionele en betrouwbare schakel tussen uw Nederlandse bedrijf en uw Duitse (potentiële) klanten. Een goede communicatie is dus verzekerd. Wij sturen inkomende post en telefoongesprekken zonder vertraging door. En op verzoek, kunnen wij ook ondersteuning bieden bij “uw Duitse klantenservice”.

Wij staan altijd klaar met hulp en advies. Zo kunnen wij zorgen voor de vertaling van uw post (bijvoorbeeld officiële brieven van overheidsinstanties), dringende inkomende post per e-mail openen, scannen en doorsturen, een inhoudelijke reactie daarop voorbereiden en allerlei andere praktische ondersteuning verlenen.

INDIPA heeft direct een Duits kantooradres voor u paraat en een Duits telefoonnummer binnen 24 uur.

Duits telefoonnummer

Wanneer u een Duits telefoonnummer bij ons aanvraagt, krijgt u een nummer met het netnummer van Düsseldorf (0211). Een netnummer dat overal in Duitsland bekend is.

Alle inkomende gesprekken kunnen ofwel direct met uw bedrijf worden verbonden, ofwel door ons (in het Duits) namens uw bedrijf worden beantwoord. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om buiten de officiële kantooruren een antwoordapparaat te installeren met een Duitse boodschap namens uw bedrijf. Alle ingesproken berichten worden per e-mail naar uw bedrijf gestuurd.

Duits kantooradres

Als wij u voorzien van een Duits kantooradres, omvat onze service eveens het doorsturen van alle post die wij voor uw bedrijf ontvangen. 

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze faciliteiten voor persoonlijke ontmoetingen met klanten en zakenpartners of voor het organiseren van sollicitatiegesprekken. 

Ons pand biedt het voordeel dat het zowel vanuit Nederland en Belgie, als ook voor uw zakenpartners uit heel Duitsland goed te bereiken is.

Düsseldorf is niet alleen de hoofdstad, maar ook het economische hart van Noordrijn-Westfalen en daarmee een zeer aantrekkelijke stad voor vele bedrijven. 

Kortom, INDIPA biedt u de perfecte locatie voor uw Duitse kantoor!


© INDIPA Unternehmensservice GmbH