Skip to main content
Onze diensten

Virtueel kantooradres in Duitsland

Wilt u gemakkelijk bereikbaar zijn voor uw Duitse klanten? Wij hebben een virtueel kantoor in Duitsland voor u.

Een virtueel kantooradres in Duitsland – goed idee!

De zaken lopen goed in Nederland. Misschien een goed moment, om de zaken naar Duitsland uit te breiden. Om uw Nederlandse onderneming in Duitsland goed zichtbaar te maken, is het niet nodig om in Duitsland een bedrijf op te richten of een kantoor in te richten. Belangrijk is om de Duitse klant ertoe te bewegen contact met u op te nemen. Met een Duits telefoonnummer en kantooradres zal de klant zich daartoe niet meer geremd voelen!

Goed bereikbaar voor Duitse klanten

Wij, INDIPA, fungeren als een professionele en betrouwbare schakel tussen uw Nederlandse bedrijf en uw Duitse (potentiële) klanten. Een goede communicatie is dus verzekerd. Wij sturen inkomende post en telefoongesprekken zonder vertraging door. En op verzoek, kunnen wij ook ondersteuning bieden bij “uw Duitse klantenservice”.

Wij staan steeds klaar met hulp en advies. Op verzoek openen en vertalen we uw post (bijvoorbeeld officiële brieven van overheidsinstanties) scannen we uw post en sturen het per mail aan u door. We kunnen zelfs een inhoudelijke reactie daarop voorbereiden en allerlei andere praktische ondersteuning verlenen.

INDIPA heeft direct een Duits kantooradres voor u paraat en een Duits telefoonnummer binnen 24 uur.

Duits telefoonnummer

Wanneer u een Duits telefoonnummer bij ons aanvraagt, krijgt u een nummer met het netnummer van Düsseldorf (0211). Een netnummer dat overal in Duitsland bekend is.

Alle inkomende gesprekken kunnen ofwel direct met uw bedrijf worden verbonden, ofwel door ons (in het Duits) namens uw bedrijf worden beantwoord. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om buiten de officiële kantooruren een antwoordapparaat te installeren met een Duitse boodschap namens uw bedrijf. Alle ingesproken berichten worden per e-mail naar uw bedrijf gestuurd.

Duits kantooradres

Als wij u voorzien van een viruteel kantooradres in Duitsland, omvat onze service eveens het doorsturen van alle post die wij voor uw bedrijf ontvangen. 

Daarnaast kunt u ook daadwerkelijk gebruik maken van onze faciliteiten voor persoonlijke ontmoetingen met klanten en zakenpartners of voor het organiseren van sollicitatiegesprekken. 

Ons pand biedt het voordeel dat het zowel vanuit Nederland en Belgie, als ook voor uw zakenpartners uit heel Duitsland goed te bereiken is.

Düsseldorf is niet alleen de hoofdstad, maar ook het economische hart van Noordrijn-Westfalen en daarmee een zeer aantrekkelijke stad voor vele bedrijven. 

Kortom, INDIPA biedt u de perfecte locatie voor uw Duitse kantoor!

Wat maakt de diensten van INDIPA zo uniek?

Wij zijn consultants én operators. Steeds richten we ons op het succes van onze klanten. Gezamenlijk ontwikkelen we de optimale en efficiënte bewerking van de Duitse markt en voeren deze consequent uit. De regelmatige uitwisseling met onze klanten over strategische en operationele kwesties, onze flexibiliteit en “hands-on mentaliteit” maken ons uniek.