Skip to main content
Onze diensten

External key account management

Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van Key Account Management en vergroot uw succes op de Duitse markt.

Hebben uw belangrijkste Duitse klanten behoefte aan professionele, persoonlijke en Duitstalige ondersteuning? Wilt u deze belangrijke klanten op lange termijn behouden en hun potentieel ten volle benutten?

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Samen met u ontwikkelen wij strategieën en plan van aanpak voor het benaderen en vooral het behouden van Duitse klanten. Wij vertalen uw productspecificaties en projecten voor strategische Duitse klanten, rekening houdend met de Duitse gebruiken en gebruikmakend van “best practices”.

Samen succesvol!

Onze ondersteuning begint met een target-analyse en omvat een beoordeling van het verkooppotentieel, het initiëren en onderhouden van contact met belangrijke belanghebbenden, ondersteuning op lange termijn, persoonlijke afspraken ter plaatse, deelname aan handelsbeurzen of zelfs het geven van trainingen.

Als verkoopexperts met jarenlange ervaring, vertegenwoordigen wij uw bedrijf op het allerhoogste niveau. Wij identificeren extra capaciteiten, stabiliseren de klantenrelatie en bouwen deze met succes en op lange termijn uit. Bovendien nemen wij de interne coördinatie op ons. Dit alles in naam van uw bedrijf en in nauwe afstemming met u. U heeft voortdurend zicht op uw persoonlijke marketingactiviteiten in Duitsland – van verkooppotentieel tot kosten. Wij komen graag een variabel vergoedingsmodel overeen, zodat wij samen van uw verkoopsucces kunnen profiteren!

Wat maakt INDIPA’s diensten zo uniek?

Wij zijn consultants én operators. Steeds richten we ons op het succes van onze klanten. Gezamenlijk ontwikkelen we de optimale en efficiënte bewerking van de Duitse markt en voeren deze consequent uit. De regelmatige uitwisseling met onze klanten over strategische en operationele kwesties, onze flexibiliteit en “hands-on mentaliteit” maken ons uniek.