Skip to main content

Onze klanten

Onze klanten zijn kleine en middelgrote ondernemingen uit diverse sectoren. Met INDIPA’s ondersteuning profiteren ze van het grote potentieel van de Duitse markt. 

Echte partnerschap
We hebben een succesvolle geschiedenis van langdurige samenwerking

Wij zijn er trots op dat wij uitstekende zakelijke partnerschappen met onze klanten koesteren en onderhouden. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Daarbij staat het welzijn en het succes van onze klant steeds voorop. Wij vertegenwoordigen het bedrijf van onze klant alsof het ons eigen bedrijf is. Het onderscheidende kenmerk van onze zakelijke partnerschappen is dat wij sámen met onze klanten werken aan uitbreiding op de Duitse markt. Deze samenwerking heeft al veel tevreden klanten opgeleverd. Enkele voorbeelden vindt u hieronder.

2006
sinds
180+
klanten
100+
oprichtingen
Hoe kunt u profiteren?
Uw voordeel
Elke klant zal natuurlijk anders profiteren van de samenwerking met INDIPA. Maar in essentie profiteren al onze klanten van onze jarenlange waardevolle ervaring en ons professionaliteit. Concreet kunt u als klant van INDIPA profiteren van het volgende:
  • Besparing van lopende kosten, zoals voor werknemers die niet op volle touren draaien, investeringskosten, kantoor- of winkelfaciliteiten of het zoeken naar personeel, én besparing van tijd, omdat u zich dankzij de uitbesteding van diensten aan een professionele partner kunt concentreren op uw bedrijf.
  • Geen sores met administratieve aangelegenheden, die u ons uit handen kunt geven.
  • Een groeiend klantenbestand dankzij systematische werving van nieuwe klanten en behoud van bestaande klanten
  • Hoge klanttevredenheid dankzij optimale beschikbaarheid, gestandaardiseerde werkprocessen, moderne technologie en gekwalificeerd personeel
  • Schadebeperking door onvoldoende kennis van de Duitse taal of zakelijke gebruiken
INDIPA’s klanten
Referenties

Hier vindt u een selectie van tevreden klanten van INDIPA (in alfabetische volgorde). Op verzoek, maken we u ook graag de naam van onze contactpersoon bij de betreffende klant bekend.

andes

Mark van Brakel, MD

Andes

“Het is een groot genoegen met het INDIPA-team samen te werken. Gezamenlijk hebben we onze GmbH opgericht en onze eerste Duitse klanten gewonnen. Geweldig!”

Jack Willems, MD

Jack Willems, MD

A-Z Barbecue Service

“INDIPA heeft ons fantastisch geholpen bij het oprichten van een GmbH en alles wat daarbij komt kijken! Het team is snel, professioneel en een goede ondersteuning geweest bij zo’n belangrijke stap. Maar ook in het verlenen van de customer service aan onze klanten, verricht INDIPA goed werk en zijn we dik tevreden. Iedereen die de stap naar Duitsland wil maken, adviseren wij INDIPA!”

Staka

Sietse Stad, MD

Bioodi

“INDIPA werkt al geruime tijd samen met onze Nederlandse verkoopmedewerkers op de Duitse markt. De eenvoudige, professionele en zeer flexibele samenwerking helpt ons enorm om verder te groeien en slanke structuren in stand te houden.”

Roel Driessen, MD

Roel Driessen, MD

Ezzy’s

“We hebben vele verhalen gehoord over de moeilijkheden en het belang van papierwerk in Duitsland voordat we met de oprichting van ons bedrijf in Duitsland begonnen. De beste beslissing was om INDIPA in te schakelen voor het opstarten van ons bedrijf. Zij hebben ons perfect ondersteund en onze start zeer gemakkelijk gemaakt.”

Mark de Lange, MD

drukenbestel.nl

“Dankzij INDIPA is onze Duitse helpdesk altijd bereikbaar! De medewerkers van INDIPA hebben uitgebreide kennis van ons bedrijf en onze producten en kunnen daardoor onze klanten telefonisch goed en professioneel adviseren.”

Vincent Hendriks, MD

Hendriks Care

“Wij zijn al ongeveer 8 jaar klant bij INDIPA en waarderen de betrouwbare service zeer. Het is geweldig om zo flexibel gebruik te kunnen maken van het gelijkvloerse pand in Düsseldorf. Hier kunnen we onze Duitse klanten gemakkelijk ontvangen en hen in een ontspannen sfeer onze rolstoelen en zithulpmiddelen laten zien en hen individueel adviseren.”

Marc Bronswijk

Marc Bronswijk, MD

Procasting

“Sinds 2005 zijn wij actief op de Duitse markt en we zijn ontzettend blij, dat INDIPA ons daarbij ondersteunt. Wij zijn zeer tevreden over hun service: alle medewerkers zijn vriendelijk, servicegericht, en zelfstandig. Onze Duitse klanten kunnen tijdens kantoortijden altijd bij het INDIPA-team terecht. INDIPA heeft zelfs toegang tot onze bedrijfsdatabase, zodat INDIPA heel veel vragen direct afwikkelt, herinneringen stuurt en, wanneer het een keer nodig is, zorgt voor de incasso van moeilijk te innen vorderingen. De medewerkers van INDIPA, waarvan enkelen ook Nederlands spreken, lijken bijna onze eigen medewerkers te zijn. De kosten zijn alleszins redelijk en doorzichtig. Wij kunnen INDIPA ten volle aanbevelen!”

Staka

Eric Masclee, MD

Staka

“INDIPA organiseert voor ons de volledige klantenservice, inclusief de verkoopbinnendienst. INDIPA is geïntegreerd in onze eigen organisatie en draagt bij aan de professionele uitstraling die we graag willen hebben. Het is indrukwekkend hoe flexibel en toch professioneel INDIPA er voor ons is. We hebben lang geaarzeld voordat we besloten met hen in zee te gaan. De samenwerking heeft geleid tot een sterke groei van de omzet in Duitsland en aangrenzende landen en het succes dat we hebben bewijst dat we de juiste beslissing gemaakt hebben!”