Skip to main content
Onze diensten

Markt entry advice

Profiteer van onze beproefde aanpak en onze ervaring met meer dan 100 bedrijven die wij met succes ondersteunen bij het betreden van de Duitse markt!

Onze “market entry advice” aan u

Natuurlijk is de Duitse markt voor veel bedrijven aantrekkelijk. De vraag is dan waarschijnlijk ook niet óf er potentieel is voor uw bedrijf, maar hóe dit potentieel gerealiseerd kan worden. Wij helpen u bij het creëren en succesvol implementeren van uw “Business Case Duitsland”!

Uw eerste stap naar de Duitse markt moet goed worden overwogen en vooral ook goed worden voorbereid. Profiteer van onze beproefde aanpak en onze ervaring met reeds meer dan 100 bedrijven die wij met succes naar de Duitse markt hebben begeleid!

Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat wij uw bestaande kennis, uw capaciteiten en uw tijdsplanning volledig in onze aanpak integreren. Zo zorgen we niet alleen voor een zeer efficiënte aanpak, maar bereiden we ook uw onafhankelijke marktontwikkeling optimaal voor door alle stappen samen uit te voeren.

Uw doelstellingen, plannen en capaciteiten en de door u gestelde randvoorwaarden vormen het uitgangspunt en de basis van onze samenwerking.

Projecten met INDIPA worden gekenmerkt door een hoge efficiëntie. Dit bereiken we door gebruik te maken van verschillende templates en analyserasters. Dankzij ons solide netwerk van banken, belastingadviseurs, advocaten, notarissen en andere specialisten hebben we voor alle gerelateerde vragen een oplossing.

Maak gebruik van onze expertise

Tijdens onze jarenlange ervaring als managementconsultant hebben we een groot aantal bedrijven, van kleine tot DAX-ondernemingen, ten aanzien van hun Duitse sales-gerelateerde zaken met veel succes geadviseerd.

Online via uw eigen webshop of andere sales-platforms, via uw eigen buitendienstorganisatie of via distributeurs – wij hebben uitgebreide kennis van alle verkoopkanalen.

De Duitse markt is voor veel bedrijven bijzonder aantrekkelijk (omvang, stabiliteit, zekerheid), maar ook bijzonder moeilijk te veroveren (zeer loyale, weinig innovatieve en zeer veeleisende klanten op het gebied van kwaliteit en prijs, enorme concurrentiedruk door de grote aantrekkingskracht van de markt en de centrale ligging in het midden van Europa). Wij kijken ernaar uit u te ondersteunen bij uw markttoegang in Duitsland!

We kijken ernaar uit u te ondersteunen bij uw markttoetreding in Duitsland!

Heeft u een commerciële partner nodig?

U wilt de Duitse markt betreden, maar vanwege juridische, culturele en taalverschillen is het zinvol om een lokale partner te hebben? Laten we praten over een ondernemend partnerschap waarbij INDIPA bijvoorbeeld aandeelhouder is van uw Duitse bedrijf en het commerciële en administratieve gedeelte van uw Duitse bedrijf overneemt!

Wat maakt INDIPA’s diensten zo uniek?

Wij zijn consultants én operators. Steeds richten we ons op het succes van onze klanten. Gezamenlijk ontwikkelen we de optimale en efficiënte bewerking van de Duitse markt en voeren deze consequent uit. De regelmatige uitwisseling met onze klanten over strategische en operationele kwesties, onze flexibiliteit en “hands-on mentaliteit” maken ons uniek.