Contact Info    

Impressum   arrow

INDIPA Unternehmensservice GmbH

Alt-Heerdt 104, 40549 Düsseldorf Duitsland

CEO: Christoph Schulte

Jaar van oprichting: 2006

Vestiging: Düsseldorf

Handelsregister Düsseldorf HRB 53735

BTW-Id.-Nr. DE 248 564 511

Contactinformatie:

Telefoon:
+49 (0)211 – 1 65 65 20
+31 (0)20 – 24 00 650

info@indipa.nl

Onze websites:

https://www.indipa.nl
https://www.indipa.be
https://www.indipa.fr
https://www.indipa.de
https://www.indipa.ch
https://www.indipa.co.uk
https://www.indipa.eu
https://www.indipa.com
https://www.indipa.info
https://www.unternehmensservice.eu
https://www.verbandsgeschaeftsstelle.de

Doorverwijzingen (“links”) naar andere internetpagina’s

De internet-presentatie van INDIPA bevat eventueel links, die naar internet-pagina’s van andere aanbieders doorverwijzen. Indien u deze links volgt, verlaat u de internet-presentatie van INDIPA. INDIPA is noch verantwoordelijk voor de juistheid van de weergegeven informatie op de door links gevolgde internet-pagina’s, noch internaliseert zij deze content of vertegenwoordigt onvoorwaardelijk de daarin weergeven meningen. Hiervoor is INDIPA niet verantwoordelijk en aanvaardt in zoverre geen aansprakelijkheid.

Wijzigingen voorbehouden

Alle gegevens zijn vrijblijvend en niet bindend. INDIPA behoudt zich voor, haar internet-presentatie of gedeelten daarvan zonder afzonderlijke aankondiging te wijzigen, aan te vullen of de publicatie tijdelijk of definitief te stoppen.

Auteurs-, merk- en naburige rechten

© Copyright INDIPA, alle rechten voorbehouden. Inhoud en plaatsing op de pagina’s van deze internet-presentatie vallen onder de wet op copyright en naburige rechten. Deze mogen geheel of gedeeltelijk uitsluitend voor het persoonlijk, niet commercieel gebruik worden benut. Het hier aangeboden tekst- en beeldmateriaal staat voor redactioneel gebruik in het kader van de wettelijke bepalingen vrij ter beschikking. Bij verveelvoudiging van deze content dient op de auteursrechten van INDIPA te worden verwezen. De content mag niet worden veranderd of zonder schriftelijke toestemming van INDIPA op andere internet-pagina’s worden gebruikt. De in deze internet-presentatie weergegeven content zoals bv. afbeeldingen, kunnen eveneens onder het auteursrecht van derden vallen.